Tuesday, January 09, 2007

Skravlebrett

Endelig har jeg klart å få skravlebrett på min blogg. Jeg kviet meg litt for å prøve, fordi jeg ikke fikk til sist gang jeg prøvde. Men denne gangen gikk det jo super lett:-)
Legg gjerne igjen en hilsen om du er innom, kjent eller ukjent.

Tuesday, January 02, 2007

Godt nytt år

Da er 2006 over og man kan starte med blanke ark. Jeg håper det nye blir minst like bra som det gamle.Det er veldig gøy å følge med på det som skjer rundt i bloggverdenen. Jeg lærer masse nytt og har mange prosjekter jeg gjerne skulle startet med. Døgnet kunne gjerne hatt flere timer til hobby. Jeg ser fram til masse ny og spennende inspirasjon, og håper jeg kan bidra litt selv også. Forhåpentligvis blir jeg bedre på bloggingen også, både når det gjelder å skrive og ta bilder. Godt nyttår. Klem

Romjulstrikking


Jeg ga bort mange hjemmestrikkede kjøkkenkluter til jul. Det er gøy med kluter i spenstige farger. I romjulen bestemte jeg meg for å bruke opp alle garnrestene, derfor mange nye kluter. Nå blir det nok en liten stund til neste gang jeg kjøper bomullsgarn. Garnet er Paris fra Garnstudio og Sugar`n Cream, kjøpt på nettet. Jeg har brukt oppskrifter fra Mason Dixon knitting, The Thrifty Knitter og Blossom Knitwear.

Vinveske med rødt hjerte


Jeg strikket noen vinvesker som jeg ga bort til jul. Jeg strikket tre, men fikk bare tatt bilde av en. Denne er strikket i Cortina fra Bogerud, som jeg egentlig syntes var et stivt og ekkelt garn. Tror ikke jeg kommer til å bruke det til noe som skal nære kroppen. Jeg tovet en liten strikket firkant, som jeg klippet til et hjerte. Det sydde jeg på, samtidig med perlene. Jeg syns det ble fint med litt stæsj.
Oppskriften på vinvesken fant jeg i bloggen til Hedvig på Hobbyboden.